tiistai 31. tammikuuta 2012

Hallittu repsahdus

Dietti alkaa vissiinkin purra, koska viikonlopun jälkeen on grammoja kadonnut vaa'an lukemasta ihan mukavasti ja myöskin senteissä on tapahtunut muutosta pienempiin lukuihin päin. Viralliset tulokset tulee kuitenkin vasta viikonloppuna. Elättelen toiveita, että siihen mennessä katoaisi vielä jokunen sata grammaa lisää.

Tänään kuitenkin ihan harkitusti aion hieman lipsahtaa kaidalta tieltä. Alkoi tehdä niin paljon mieli jotain herkkua, että kävin ihan tarkoituksella kaupasta hakemassa pari suklaa vanukasta. Toisen niistä aion ihan hyvällä omalla tunnolla ja suurella nautinnolla vetää napaani tänään.

Omnom
Oon myös onnistunut koukuttaan itseni teen juontiin. Onneksi tämä sentään ei ole huono pahe. Kaupasta tarttui myöskin matkaan pari uutta teemakua. Inkivääriä ja sitten jotain superjuomaa, joka paketin mukaan parantaa krapulan :D Se testataan varmaankin viikonloppuna. Ihana tuo nimikin, kuuma tanssi..


1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Täytyy kyllä itekin testata joskus krapulan karkoittaja teetä. Tuo inkivääri on jo tuttu :) Tsemppiä loppu viikolle ja onnea senttien lähdöstä :)