tiistai 7. helmikuuta 2012

Pallo hukassa

Pahoittelut pienestä hiljaisuudesta. Voi elämä, että on vastustanut pari viime päivää. Auto hajosi, se saatiin toimimaan ja sitten se hajosi uudestaan. Nyt se toimii taas, mutta en tiedä kuinka kauan. Eilen sitten lahosi läppäri. Kirjottelen tätä iän kaiken vanhalla, viis vuotta kaapin perällä seisseellä läppärillä, jolla sivun lataaminen vie noin viisi minuuttia. Että mitään kuvapostauksia ei taida hetkeen tulla :) Ja arvaatkaa vaan onko opiskelijalla rahaa alkaa korjauttamaan autoa ja hankkia uutta läppäriä. Kone olis kyllä pakko hommata, kun on opparin kirjoittaminen menossa parhaillaan. Mutta mistäs rahat. Hohhoijaa.

Kaiken hyvän lisäksi painon suhteen kävi juuri niinkuin pelkäsin. Viikonlopun herkuttelu pysyi muuten ihan kohtuudessa, mutta alkoholia tuli nautittua ja simsalabim, vaaka näyttää puolitoista kiloa lisää elopainoa. Ihanaa. Puolet gfg:n aherruksesta tuhkana tuuleen. Elättelen toiveita nesteistä ja turvotuksesta, mutta miten sitä ikinä voi alkaa syödä niin sanotusti normaalisti, jos kaikki kilot tulee kohinalla takaisin? Oon muutenkin nyt vähän pallo hukassa, että miten edetä tässä laihdutuksessa. Rahkat ja raejuustot ei oikeen nappaa enää, mutta en oikeen uskalla alkaa muuttamaan ruokavaliota kovin paljon. Toisaalta tässä vaiheessa alkaa tuntua, että mieluummin olisi kokonaan syömättä. Ja tämähän ei ole hyvä juttu ollenkaan. Liikuntamotivaatiokin on ihan kadoksissa. Ulkona on -30, eikä huvita lähteä raahautumaan salille. Mieluiten nukkuisin vaan päivät pitkät.

Nyt hyvät ihmiset, antakaa vinkkejä miten tästä jatketaan? Miten muut gfg-läiset, onko kaikki menossa liteen vai jatkaako joku omilla ohjeilla?

2 kommenttia:

MinttuK kirjoitti...

Tuo painonlisäys on varmasti vain hiilareiden sitomaa nestettä. GFG kun on niin vähähiilarinen dieetti, että väkisinkin paino vähän nousee, kun sitä alkaa soveltamaan, luulisin. Itsekään en jatka liteen, mutta yritän noudattaa GFG:n pääperiaatteita silti (aamupuuro, reilusti proteiinia, höttöhiilarit minimiin, paljon vettä, viisi ateriaa). Jos paino alussa nousee, niin sitten nousee, eiköhän se siitä taas kun elimistö tottuu muutokseen. Toisaalta mulla ei painon enää välttämättä tarvitse laskea, lihakset ja hyvä kunto olisivat tärkeämmät.

Mutta tsemppiä, kyllä se siitä! Ja mä en ainakaan aio pakottaa itseäni syömään mitään, mikä ei maistu, kyllä tämän elämäntapamuutoksen pitää olla sellainen, että sitä voi hyvällä mielellä noudattaa, eikä oksennus kurkussa. Pidä vähän taukoa rahkasta ja raejuustosta, jospa ne taas joskus alkavat maistumaan? :)

barya kirjoitti...

Niin ja jos käytät mittanauhaa, niin huomaat varmaan, että herkuttelujen jälkeinen painonnousu ei näy senteissä... Itsellä meni liki viikko ihan hukkaan, ja paino nousi, mutta kadotetut sentit eivät ole tulleet takaisin! :)