maanantai 13. helmikuuta 2012

Back in the game

No niin, nyt on yli viikko eletty niinkun pellossa, ihan joka tasolla. Pakko koittaa kaivaa se kadonnut motivaatio jostain, koska näin tämä ei voi jatkua. Kuluneen viikon aikana tuli nautittua useampikin annos alkoholia, josta sitten seurasi kaameakankkusmättö. Huomasin, että baareilu laihduttaa tehokkaasti vain lompakkoa, joten se saa nyt jäädä vähemmälle.

Tänään tein siis ryhtiliikkeen ja ostin jääkaapin täyteen suhteellisen terveellisiä eväitä. Jostain on nyt hieman tingittävä, koska yllättäviä isohkoja menoeriä on alkuvuoteen mahtunut jo useampia, joten ruoka ei nyt ihan sitä parasta ja laadukkainta protskua ole. Kaapit on siis täytetty halvalla peruseväällä. Onneksi rahatilanteen huonontuessa turha napostelu jää pakostakin pois, kun rahat on laitettava oikeaan ruokaan. Tämän viikon ruokalistalta löytyy siis ainakin soijamakaroonilaatikkoa, kasvissosekeittoa ja papusoijakastiketta. Iltapalaksi rahkaa tai vaihtoehtoisesti itsetehtyjä sämpylöitä. Aamupalana pysyy puuro-raejuusto-marjacombo, koska se on ihan parhautta :)

Ja sinne salille on pakko jaksaa raahautua. Kallis jäsenyys menee ihan hukkaan muuten. Koitan tsemppailla tämän viikon ja punnitsen itseni taas lauantaina. Silloin on varmaan pahimmat turvotukset kaikonneet ja nähdään mitäs se ystävämme alkoholi saikaan aikaan :) Toivottavasti ei kuitenkaan ihan katastrofaalisia lukemia ole vaa'assa nähtävissä. Lisämotivaationa toimii tästälähtien toukokuun lopussa odottava Kreetan matka, jolloin en halua olla kalpeana valaana siellä rannalla.

weheartit.com


1 kommentti:

Onsire kirjoitti...

Tsemppiä ryhdistys liikkeellesi ! :) Välillä mopo karkaa käsistä, mutta hyvä jos oot nyt tehnyt tyhdistys liikkelle.. Salille vaaan niin hyvä mieli tulee! :)